Filter Esports Prime icon
Riot Games kondigt uit het niets mogelijke Quinn rework aan

Riot Games kondigt uit het niets mogelijke Quinn rework aan

17 januari 2022
Geschreven door aerox

Riot Games heeft aangekondigd dat het erover denkt om een rework van Quinn door te voeren. Dit nadat de champion bijna tien jaar geleden is uitgekomen en er sindsdien op één grote verandering na bijna niets aan de champion is veranderd. De populariteit van Quinn schommelt ook al sinds het begin van de game. Soms is de champion ontzettend populair, soms wordt ze nooit gekozen. Toch is het wat Riot betreft tijd voor een update. Dat schrijft Ryan “Reav3” Mireles op Reddit.

 

Er is nog een hoop onduidelijk rondom een eventuele rework van de champion. Zo is nog niet eens besloten of de rework er überhaupt gaat komen. Als deze er al gaat komen is ook nog niet duidelijk wanneer de champion opgeleverd kan worden. Het idee is wel dat ze ooit een keer aan de beurt komt.

“Ik gooi altijd een wildcard in de lijst om te polsen of de community er open voor staat”, schrijft Reav3 op Reddit. “Veel mensen vroegen om een Quinn VGU [Visual and Gameplay Update, red.] dus gooide ik haar erbij om te zien hoeveel stemmen ze zou krijgen.” Het antwoord is: niet veel. Daarom was ze ook geen onderdeel van de stemronde daarna, maar het idee om haar een rework te geven bleef hangen.

Nu nog niet aan de beurt

Toch duurt het nog wel even voor ze aan de beurt komt. Udyr was namelijk de eerste champion die werd uitgekozen om een VGU te ontvangen en hij krijgt dan ook prioriteit. Daarnaast zijn er nog de nieuwe AD Carry Zeri, een support en wellicht zelfs nog een andere VGU die moeten uitkomen voordat Quinn aan de beurt is. Het zal dus nog wel even duren voordat Quinn 2022 wordt ingesleurd, maar de kans dat dit uiteindelijk wel gebeurt is dus behoorlijk groot.

Afbeelding: Riot Games
Er zijn voorlopig geen wedstrijden