Filter Esports Prime icon
Tahm Kench terroriseert de top lane - Riot Games wil hem opnieuw in de bot lane

Tahm Kench terroriseert de top lane - Riot Games wil hem opnieuw in de bot lane

10 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Sinds de rework van Tahm Kench zien we hem hoofdzakelijk in de top lane verschijnen, waar hij het veel van de gevestigde waarden het leven zuur maakt.

Terug naar de bot lane

Dat is ook Riot Games niet ontgaan. Zij laten weten dat ze naar manieren zoeken om Tahm Kench buffs te geven in de bot lane, om hem daar opnieuw te laten schitteren. Toen de rework net uitkwam, waren spelers alvast geen fan, tot hij in de top lane werd gespeeld. Nu wordt hij in slecht 7,6% van de games als support gespeeld. Hij krijgt ook een ban achter zijn naam in meer dan 15% van de games, wat hem de meest gebande champion in de game maakt.

Lead designer Matt “Phroxzon” Leung-Harrison liet al weten dat de geplande wijzigingen voor Tahm Kench zich in de laatste fase bevinden. Zo zullen ze op 20 januari aan de game worden toegevoegd. Tahm Kench zal 40% bonus movement speed als hij een medespeler opeet (in plaats van een verminderde snelheid) en het shield dat hij kan uitdelen krijgt ook een buff. Ook zijn Q, Tongue lash, krijgt +10% extra slow en zijn E, Thick Skin, krijgt een nerf, behalve als er 2 zichtbare tegenstanders zijn.

Afbeelding: Riot Games
Er zijn voorlopig geen wedstrijden