Filter Esports Prime icon
Dit is wat we al weten over de nieuwe League of Legends support (die binnen enkele maanden verschijnt)

Dit is wat we al weten over de nieuwe League of Legends support (die binnen enkele maanden verschijnt)

10 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Riot Games heeft recent hun nieuwe bot laner Zeri uit de doeken gedaan, maar heeft ook al wat info gedeeld over hun volgende champion, een support met een twist.

Nieuwe look en stijl

De nieuwe support zal het 159e personage zijn dat aan de game wordt toegevoegd en zal een enchanter support zijn. Voorbeelden van huidige enchanter supports zijn Lux, Sona en Lulu, maar Riot Games zegt dat ze met hun volgende support champion graag een twist geven aan dat imago. De kans is groot dat ze thematisch een iets meer donkere kant op gaan.

Zo zal de nieuwe support ook uit Zaun komen, net als de meest recent champion Zeri. De meeste personages die uit de regio voortkomen staan bekend om hun nogal ruige en duistere uitzicht, iets dat de nieuwe support ook zal reflecteren. De enige afbeelding die we momenteel hebben van de nieuwe champion is een metalen hand, maar dat was voldoende om de geruchtenmolen te voeden. Zo zou de nieuwe champion Chembaron Corina Veraza zijn, die mogelijk haar opwachting maakt in het volgende seizoen van Arcane.

Afbeelding: Riot Games
Er zijn voorlopig geen wedstrijden