Filter Esports Prime icon
Warzone spelers verzetten zich tegen mogelijke wijzigingen voor wapens

Warzone spelers verzetten zich tegen mogelijke wijzigingen voor wapens

10 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Verschillende professionele Warzone spelers verzetten zich tegen mogelijke wijzigingen aan de wapens in Call of Duty Warzone, die de bedoeling hebben om de TTK (time to kill) omhoog te halen.

In balans, maar het kan beter

De developer achter Warzone, Raven Software, legt in een tweet uit dat ze denken dat de wapens in Warzone relatief goed gebalanceerd zijn. Toch willen ze dat spelers iets minder snel dood gaan en daar boden ze ook meteen een oplossing voor aan. Zo willen ze de ADS-tijd, of de tijd die het de speler kost om te mikken met z’n vizier, langer maken. Volgens Raven Software zou dit ook de verschillen tussen de soorten wapens extra in de verf zetten.

Spelers dachten daar duidelijk anders over en begonnen meteen te protesteren. Profspeler “Aydan” van de New York Subliners liet Raven Software meteen weten geen fan te zijn van het voorstel. “Op welke manier helpt het vertragen van mikken in Warzone met de time-to-kill? Deze updates werken gewoon in het voordeel van mensen die pre-aimen en campen. Mis ik iets of is dit gewoon een dom idee?”

Andere oplossing?

Veel mensen dachten er duidelijk hetzelfde over en gaven Aydan gelijk. In de tussentijd gaven ze Raven Software meteen een alternatieve oplossing. Zo zouden ze de schade die kogels aanbrengen kunnen verlagen, een wijziging die organischer zou aanvoelen. Raven Software lijkt hun plannen echter toch door te voeren.

Afbeelding: Activision
Er zijn voorlopig geen wedstrijden