Filter Esports Prime icon
Ook TSM gaat met academieteam naar LCS Lock-in toernooi

Ook TSM gaat met academieteam naar LCS Lock-in toernooi

7 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Nadat Cloud9 aankondigde dat het niet op volle sterkte zal deelnemen aan het LCS Lock-in toernooi, doet TSM nu hetzelfde.

Reisproblemen

Ook TSM haalde enkele nieuwe aanwinsten naar de LCS, zoals mid laner Zhu “Keaiduo” Xiong en support Wei “Shenyi” Zi-Yie. Door de huidige pandemie konden zij echter nog niet afreizen naar Amerika, waardoor het team nog niet genoeg heeft kunnen samenspelen. Daarom maakte TSM de beslissing om hun academieteam richting het lock-in toernooi te sturen, dat wél al heeft kunnen scrimmen.

“Onze academieteam heeft al veel kunnen oefenen tijdens hun bootcamp,” legt TSM uit. “In die periode wisten ze ook sterke resultaten neer te zetten. In plaats van een combinatie van spelers uit het hoofdroster en academieteam te maken kiezen we ervoor om ons volledig academieteam te laten deelnemen.”

Afbeelding: TSM
Er zijn voorlopig geen wedstrijden