Filter Esports Prime icon
Cloud9 niet op volle sterkte naar LCS Lock-In toernooi door visumproblemen

Cloud9 niet op volle sterkte naar LCS Lock-In toernooi door visumproblemen

6 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Volgens coach Nick “LS” De Cesare zal Cloud9 niet op z’n sterkst zijn in het LCS Lock-In toernooi, aangezien drie spelers niet op tijd hun visum in handen hebben.

Nieuwe aanwinsten laten op zich wachten

Concreet gaat het om top laner Park “Summit” Woo-tae, bot laner “Kim “Berserker” Min-cheol en support Kim “Winsome” Dong-keon. Zij zouden zich pas in februari bij het team kunnen voegen. Ook LS zelf zit nog vast in Zuid-Korea en zal zo zelf ook niet aanwezig zijn. In de tussentijd kijkt Cloud9 mogelijk naar hun academieteam als oplossing. Zo zal de bot lane waarschijnlijk bestaan uit ervaren bot laner Jesper “Zven” Svenningsen en support Jonah “Isles” Rosario. In de top lane zouden we Darshan “Darshan” Upadhyaya zien, die ook al in de LCS speelde.

Cloud9 gooide het roer dit offseason volledig om. Zo brachten ze drie nieuwe spelers naar de organisatie, haalden ze LS als hoofdcoach en lieten ze mid laner Luka “Perkz” Perković naar Team Vitality vertrekken. Het is de bedoeling dat top laner Ibrahim “Fudge” Allami zich gaat omscholen tot mid laner. Jungler Robert “Blaber” Huang bleef wel gewoon bij de organisatie.

Afbeelding: LCS (Riot Games)

Er zijn voorlopig geen wedstrijden