Filter Esports Prime icon
CS:GO-rosters G2 Esports en OG ruilen nexa en aleksib

CS:GO-rosters G2 Esports en OG ruilen nexa en aleksib

6 januari 2022
Geschreven door JEUGD

G2 Esports en OG zijn overeengekomen om hun in-game leaders Aleksi “Aleksib” Virolainen en Nemanja “nexa” Isakovic te ruilen. 

Laatste puzzelstuk voor G2 Esports?

G2 Esports hoopt zo met Aleksib eindelijk het laatste puzzelstuk voor hun roster te hebben gevonden, nadat ze eerder deze maand de komst van Ilya “m0NESY” Osipov al hebben aangekondigd. Ook de voormalige coach van Team Vitality, Rémy “XTQZZZ” Quoniam, zou het roster vervoegen. De organisatie hoopt zo eindelijk nog eens een grote trofee in de wacht te slepen na een aanzienlijke droogte en een heleboel tweede plaatsen.

OG probeert dan weer om hun roster uit het slop te halen. Zij presteerden de afgelopen maanden ondermaats en verliezen mogelijk ook één van hun beste spelers aan Evil Geniuses, Valdemar “valde” Bjørn Vangså. Aan nexa dus om de trein van OG opnieuw op de rails te krijgen.

Afbeelding:  OG

 

Er zijn voorlopig geen wedstrijden