Filter Esports Prime icon
Vitality gooit CS:GO-roster om met Magisk, dupreeh en zonic

Vitality gooit CS:GO-roster om met Magisk, dupreeh en zonic

6 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Team Vitality investeert zwaar in hun CS:GO-afdeling, want ze voegen het voormalig Astralis trio van Peter “dupreeh” Rasmussen, Emil “Magisk” Reif en Danny “zonic” Sørensen aan hun roster toe.

apEX blijft de baas

Volgens Team Vitality zal de dynamiek binnen het team grotendeels hetzelfde blijven, met Dan “apEX” Madesclaire als de in-game leader. Volgens de co-founder van Vitality, Fabien “Neo” Devide, wil de organisatie door middel van ervaring consistent events gaan winnen. “Het is tijd voor ons om internationaal te gaan en een CS:GO-team op te stellen vol Europees talent en legendarische spelers. Zowel Magisk, dupreeh als zonic kunnen ons naar het volgende niveau tillen.”

Toch dook er ook wat kritiek op rond het nieuwe roster van Team Vitality. Zo zou de taalbarrière mogelijk een probleem kunnen vormen in de toekomst, aangezien de spelers nooit in een Engelstalig team hebben gespeeld (met uitzondering van Magisk bij OpTic). We zullen het roster naar alle waarschijnlijkheid voor het eerst in actie zien tijdens de BLAST Premier Spring Groups, dat volgens verwachting eind deze maand doorgaat.

Afbeelding: Team Vitality

Er zijn voorlopig geen wedstrijden