Filter Esports Prime icon
Dit is de nieuwe VALORANT agent Neon

Dit is de nieuwe VALORANT agent Neon

6 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Riot Games heeft hun nieuwste Agent voor VALORANT uit de doeken gedaan. Het gaat om de bliksemsnelle Neon, die naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe duelist zal worden.

Bliksemsnel

Het mag dan wel nog niet officieel geweten zijn dat Neon een Duelist zal worden, afgaande op wat we te zien krijgen tijdens haar trailer is de kans erg groot. Zo ligt er duidelijk heel wat focus op mobiliteit binnen haar abilities. Ze kan haar wapens wegstoppen om nog sneller op de map rond te lopen en kan tegenstanders verrassen door op haar knieën rond hoeken te glijden.

Verder heeft ze een ability gelijkaardig aan de grenade van KAY/O of de concussive charge van Astra, kan ze een muur van blauwe vlammen opwerpen waar ze enkel zelf vrij doorheen kan bewegen en lijkt haar ultimate op een gefocuste bliksemstraal die ze via haar vingers kan manipuleren. De kans is groot dat we de komende dagen meer informatie krijgen over de Agent, alsook wat meer data rond haar abilities.

Afbeelding: Riot Games
Er zijn voorlopig geen wedstrijden