Filter Esports Prime icon
Volg alle top tier League of Legends competities op EsportsPrime!

Volg alle top tier League of Legends competities op EsportsPrime!

5 januari 2022
Geschreven door JEUGD

EsportsPrime wordt het komende seizoen de uitvalsbasis voor alle League of Legends fans die de beste spelers in de beste competities aan het werk willen zien.

Van Elite Series tot LEC tot Worlds

Concreet zal EsportsPrime Nederlandstalige coverage en commentaar voorzien voor de Elite Series (de Benelux League of Legends competitie), de LEC, de European Masters (EUM), de Mid-Season Invitational (MSI) en Worlds. Alles zal te volgen zijn op het Twitch kanaal van EsportsPrime, twitch.tv/esportsprimelol. Voor de Elite Series is er ook een Franstalige stream voorzien op twitch.tv/esportsprimelolfr.

Elite Series gaat van start met een pre-show op 14 januari, terwijl de eerste wedstrijd plaatsvindt op 17 januari. Ook voor de LEC gaan we van start op 14 januari voor het openingsweekend, met wedstrijden op vrijdag, zaterdag en zondag. Datums voor European Masters, de Mid-Season Invitational en Worlds worden op een later tijdstip bekendgemaakt. Voor meer League of Legends-gerelateerd nieuws kan je altijd terecht op onze website.

Afbeelding: META
Er zijn voorlopig geen wedstrijden