Filter Esports Prime icon
Warzone spelers uiten kritiek op map Caldera

Warzone spelers uiten kritiek op map Caldera

5 januari 2022
Geschreven door JEUGD

De map Caldera is ondertussen al even beschikbaar in Call of Duty Warzone, maar meer en meer mensen hebben problemen met de map (zelfs uitgezonderd de bugs die Warzone al een tijdje plagen).

Saai en ongeïnspireerd

Volgens verschillende spelers zijn de potjes op de map Caldera nogal saai en eindigen ze vaak op dezelfde manier ondanks een fijne start. Dat ligt volgens hen aan de flow van de map, waarin de meest interessante locaties in Caldera te vinden zijn aan de zijkanten van de map, terwijl het midden bestaat uit een relatief leeg, heuvelachtig landschap. Omdat de cirkel meestal eindigt rond het midden van de map, noemen spelers de laatste cirkels in Caldera dan ook saai en ‘nogal repetitief’. Daarom willen ze dat de cirkels vaker naar de uithoeken van de map gaan en dat ze het midden van de map vermijden.

De flow van Caldera is overigens één van de laatste zorgen van de spelers (en de developers), want Warzone wordt al enige tijd geplaagd door meerdere bugs, zowel grafisch als op vlak van audio. De kans is groot dat die eerder worden aangepakt dan dat er naar de cirkels op Caldera wordt gekeken.

Afbeelding: Activision
Er zijn voorlopig geen wedstrijden