Filter Esports Prime icon
League of Legends toont nieuwe champion Zeri

League of Legends toont nieuwe champion Zeri

5 januari 2022
Geschreven door JEUGD

Het is weer tijd voor een gloednieuwe champion in League of Legends. Deze keer is het Zeri die Summoner’s Rift zal betreden. Haar releasedatum is echter nog niet bekend.

Wie is Zeri?

Volgens Riot Games is Zeri een nieuwe bot laner die een sterke band heeft met champion Ekko. De kans is dus groot dat ze een groot deel zal gaan uitmaken van de lore in de regio Zaun en dat ze mogelijk een rol speelt in het tweede seizoen van Netflix reeks Arcane. Volgens de online biografie van Zeri is ze een ‘koppige jonge vrouw uit Zaun die gebruik maakt van magie’. Haar emoties zouden een sterke invloed hebben op de kracht van haar magie, die volgens Riot Games ‘vonken geeft’.

Volgens de meeste spelers zal Zeri een bot laner worden met een thema rond elektriciteit en snelheid, met een stevige focus op mobiliteit. Het is echter nog even wachten tot Riot Games een volledige kijk geeft op haar abilities.

Afbeelding: Riot Games
Er zijn voorlopig geen wedstrijden