Filter Esports Prime icon
Call  of Duty Warzone update: Krampus krijgen nerf

Call of Duty Warzone update: Krampus krijgen nerf

22 december 2021
Geschreven door StephenThePens

Er was veel irritatie over de toevoeging van Krampus aan Call of Duty Warzone. Raven Software heeft de noodkreten gehoord en besloot een nerf door te voeren zodat ze nu makkelijker te doden zijn.

Als onderdeel van Festive Fervor, een in-game event dat om de feestdagen draait, voegde de ontwikkelaar de Krampus toe. Het monster, dat het beste omschreven kan worden als half geit, half mens, jaagt puur willekeurig op spelers en heeft extra interesse in spelers die veel steenkool bij zich hebben. Als een speler de Krampus kan verslaan, krijgt hij daar weer extra loot voor. Hij is echter wel erg snel en jaagt drie minuten lang op je.

Flinke nerf

Er was veel weerstand tegen de Krampus, want spelers vonden het monster veel te sterk. Om die reden heeft Raven Software besloten om de spelers te hulp te schieten door middel van een nerf die doorgevoerd is. Zo is de HP van de beesten behoorlijk verlaagd en spawnen Krampus niet meer na de vierde cirkel.

Er zijn voorlopig geen wedstrijden