Filter Esports Prime icon
Dota 2 krijgt winterse Battle Pass

Dota 2 krijgt winterse Battle Pass

15 december 2021
Geschreven door aerox

De nieuwste battle pass van Dota 2 is beschikbaar, en we gaan door waar we in de zomer waren gebleven. Het evenement heet Aghanim Labyrinth’s The Continuum Conundrum en richt zich voornamelijk op diverse nieuwe skins, waaronder een Arcana voor Drow Ranger, en Mirana die eindelijk op haar personage uit Dota: Dragon’s Blood zal lijken.

Het evenement vertelt het verhaal van Aghanim. Was hij voorheen nog bekend als Aghanim the Mighty, nu staat hij bekend als Aghanim the Many. Vanwege een Continuum Device dat verkeerd staat afgesteld is hij beland in een multiversum en loopt alles in de soep. The Continuum Conundrum is een seizoensevenement, waardoor ook dingen als de Cavern Crawl weer terug is van weggeweest. Naast de Cavern Crawl zijn er ook wekelijke quests die verbonden zijn hiermee.

Battle Pass met skins voor Drow Ranger en Mirana

Het belangrijkste is natuurlijk wat de nieuwe battle pass die gelijktijdig met het evenement is uitgekomen allemaal gaat opleveren. De twee heroes die het meest in het oog springen zijn Drow Ranger en Mirana. Om te beginnen met Drow Ranger, zij krijgt de ‘Dread Retribution’-arcana, wat ervoor zorgt dat haar hele personage van het begin af aan is opgebouwd. Ze heeft een nieuw model, nieuwe animaties en effecten, meer dan 800 nieuwe uitspraken, en een tweede stijl, genaamd Master of Madness.

Mirana krijgt ook een nieuwe skin, namelijk Dragon’s Blood Persona, waardoor ze er zal uitzien zoals ze in de Dota-anime Dragon’s Blood rondloopt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een tweede set te unlocken, de Dark Moon-set. Ook zijn er tien nieuwe Immortal Sets te verkrijgen voor verschillende heroes.

Afbeelding: Valve
Er zijn voorlopig geen wedstrijden